Teconer Oy

Teconer Oy on perustettu vuonna 1986. Yrityksemme historian aikana olemme olleet mukana useissa erityisprojekteissa kuten esimerkiksi kyrillisen tekstinkäsittelyjärjestelmän kehittäminen, aurinkopaneelikäyttöinen lääkärin välineiden sterilointimenetelmä sekä täyteainemateriaaleilla vahvistettujen kuitukomposiittirakenteiden valmistaminen putki- ja säiliöteollisuudelle.

Nykyisin yrityksemme on erikoistunut ammattikäyttöön tarkoitettuihin optisiin mittausjärjestelmiin. Henkilökunnallamme on erittäin vahva osaaminen mittausjärjestelmistä erityisesti tiesään mittaamisessa ja anturoinnissa sekä teiden ja kiitoratojen talviliukkauden syntyyn vaikuttavien tekijöiden ymmärtämisessä.

Järjestelmillämme on käyttäjiä USA:ssa, Kanadassa, Venäjällä, Japanissa, Etelä-Koreassa, Uudessa Seelannissa ja useissa Keski-, Pohjois- ja Itä-Euroopan maissa.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä. Olemme valmiit palvelemaan mittausasioissa.

Tutkimus ja konsultointi

  • Teiden ja kiitoteiden talvikunnossapidon laadunvalvonta
  • Jäänestokemikaalien optimoitu käyttö
  • Kelivaroitukset teille ja kiitoteille
  • Automaattiset jäänestojärjestelmät
  • Teiden lämpökartoitus

Tutkimuksiimme lukeutuu perusteellinen selvitys suolalla tai muilla liukkaudentorjunta-aineilla käsiteltyjen tien ja kiitoratojen pintojen jäätymisestä. Yksi tärkeimmistä tuloksista paljastaa, että yllättävän pienet liukkaudentorjunta-ainemäärät auttavat pitämään kitkan melko korkealla tasolla ja estävät pintaa tulemasta liukkaaksi. Tätä tietoa voidaan sellaisenaan käyttää liukkaudentorjunta-aineiden käytön optimoinnissa liukkauden pintaolosuhteiden syntymisen ehkäisemiseksi.